nyheter

Hvordan velge din egen oscillerende knivskjæremaskin

Nåværende status for oscillerende knivskjæremaskin

Mange kunder klager over at det er for mangeoscillerende knivskjæremaskiner nå, utseendet ser mye det samme ut, men prisen er veldig forskjellig, ikke-profesjonelle mennesker, kan bare lytte til salgsrepresentantene snakke, faktisk er kunden ikke sikker. Så de spør rundt venner, kolleger, men de forstår heller ikke, det er vanskelig å gi deg de mest passende rådene.

img1

Deoscillerende bladskjæremaskinen brukes nå hovedsakelig til produksjon av massetilpassede bestillinger, den gjennomsnittlige produksjonskapasiteten er 2-3 ganger høyere enn den manuelle, og fordelene med behandling er veldig åpenbare. Hvis bestillingsmengden vår er veldig stor, ønsker vi å bestille flere skjæreutstyr. Selv gikk til en medreisende og så et par enheter med headers koblet til og ble veldig imponert. Faktisk er den tekniske kjernen i den oscillerende knivskjæremaskinen i bevegelseskontrollkortet, og i dag er det fortsatt en lang vei å gå i multi-akse multi-drive kontrollteknologi. Derfor er det ikke nødvendig å velge mye hodeskjæremaskin, det er bra at det passer for deg selv.

img2

Nødvendige evalueringsindikatorer ved valg av oscillerende kutter.
Når du velger en oscillerende knivskjæremaskin, er det to nødvendige vurderingsindikatorer. I dag starter vi med en.
Den første vurderingsindeksen er å sende materialer, sende dokumenter til produsenter for å lage prøver, teste maskiner, ta opp videoer gjennom hele prosessen og sende prøver tilbake for evaluering. Nå på Tiktok blir mange videoer akselerert, og de kuttede prøvene behandles. Mange av våre jevnaldrende legger ut korte videoer som vi tar opp. Hvis en produsent ikke engang kan håndtere en prøve, utstyret deres, kan du forestille deg at det er en dårlig produksjon. Testmaskin, proofing, kan også brukes som standard for senere produktaksept.

img3

Det var alt for i dag, hvis du er interessert i dette, ta gjerne kontakt med oss, så oppdaterer vi neste innlegg så snart som mulig.

Senere vil vi fortsette å oppdatere informasjon om Drupa2024 senere, og du kan finne mer informasjon på vår nettside (passiontool.com) blogg.
Selvfølgelig kan du også ta hensyn til våre offisielle sosiale medier:


Innleggstid: Jul-09-2024